top of page

ENGSLO

 

odvetniki v Ljubljani, Jure Lukančič, ugovor zoper sklep o izvršbi, delitev solastnine, delitev skupnega premoženja zakoncev, odvetnik žiri

Odvetniška pisarna Lukančič

Odvetnik Jure Lukančič

 

Kotnikova ulica 28

1000 Ljubljana

T 0599 23 841

M 041 558 177

e-pošta: info@lukancic.si

Imate vprašanje, želite nasvet?  

 

Izpolnite kontaktni obrazec in posredovali vam bomo brezplačni odgovor.

Predstavitev

Odvetniška pisarna Lukančič svojim strankam nudi pravno svetovanje in zastopanje na področjih gospodarskih sporov in izterjav. Področja naše prakse so tudi civilno, nepremičninsko, dedno, delovno in upravno pravo. Pri delu pisarno vodi načelo strokovnosti in učinkovitosti storitve, ki bo stranki v popolno zadovoljstvo.

 

Uradne ure odvetniške pisarne so od ponedeljka do petka od 8. do 17. ure. Za posvet je zaželjeno predhodno naročilo po telefonu ali elektronski pošti.

 

Preberite si več o storitvah, ki jih nudi odvetniška pisarna. >>klik>>

Success! Message received.

Novosti

(24. marec 2023) - Pri štetju rokov je potrebna previdnost

V primerih, ko pošta ne more opraviti osebne vročitve sodnega pisanja stranki, ki je ni doma, niti pisanja ne prevzame nihče od odraslih družinskih članov, bo pošta v hišnem nabiralniku pustila obvestilo o prejeti pošiljki in o tem, da lahko stranka pisanje prevzame v roku 15 dni, sicer ji bo puščeno v hišnem nabiralniku. Stranke pogosto zanima, od kdaj naprej jim v takšni situaciji teče rok za odgovor ali pravno sredstvo. (več).

bottom of page